USI - PROFIL PVC

1.USI DE INTRARE S8000 IQ

Pentru îndeplinirea cerințelor statice necesare, GEALAN a dispus barele de distanțare aferente ușii sale pentru locuințe din cadrul sistemului S 8000 IQ în așa fel încât acestea să poată susține elemente de rigidizare de dimensiuni cât mai mari. Elementele de rigidizare sunt frezate în prealabil pentru o montare rapidă a broaștei.

PRAG PENTRU USI DE INTRARE SI USI DE BALCON ADECVATE PENTRU PERSOANELE CU DEZABILITATI.

Datorită înălțimii sale de construcție de doar 20 mm, pragul pentru uși de intrare sau uși de balcon S 8000 este adecvat pentru persoanele cu dizabilități. Acoperirea din aluminiu a pragului asigură o rezistență ridicată a pragului, mai multe planuri de etanșare și un bloc de etanșare integrat la nivelul colțului cu piesă-pereche pentru o capacitate sporită de etanșare.

CARACTERISTICI PRAG S8000 IQ :

Izolare termică excelentă - proces izoterm optim.
Elementele de feronerie ale ușii de balcon, respectiv ale modelelor de uși cu cercevea dublă sunt integrate coplanar.
Pragul poate fi utilizat pentru sisteme cu o adâncime constructivă de 74 mm și 83 mm.
Rezistență ridicată împotriva ploilor torențiale datorită unei table de acoperire exterioare cu formă specifică, precum și unor planuri multiple de etanșare.

2.USI DE INTRARE S9000

Grație adâncimii de construcție de 82,5 mm și tehnologiei moderne cu 5 camere, noul model de ușă de intrare S 9000 dispune de o izolație termică excelentă. Stabilitatea noii uși de intrare este de asemenea impresionantă.

izolare termică excelentă datorită tehnologiei moderne cu 5 camere.
gamă de culori variată.
protecție optimă împotriva ploilor torențiale.
adecvat pentru grosimi ale geamului și ale panoului de până la 52 mm (cu STV® până la 54 mm).
stabilitate foarte bună datorită camerei extinse de rigidizare și rigidizărilor corespunzătoare la nivelul colțurilor.

Pragul pentru elementele de uși pentru locuințe sau balcon poate fi utilizat în mod flexibil în cadrul tuturor sistemelor de 74 mm și 83 mm pentru lucrări de renovare sau construcții noi.

Poate fi utilizat de către persoane cu dizabilități.

Înălțimea de doar 20 mm garantează o trecere facilă din interior către exterior - îndeplinind simultan cerințele de izolare termică și etanșeitate.

 

GALERIE IMAGINI