USI CULISANTE

NOUA UȘĂ CULISANTĂ CU RIDICARE

ASPECT MODERN FĂRĂ LIMITE

ACUM ESTE UȘOR SĂ VĂ SIMȚIȚI BINE ACASĂ

Componentele culisante sunt un element clasic de stil al locuințelor moderne, deoarece suprafețele generoase din sticlă ale acestora conferă senzația de confort și eleganță. Noua ușă culisantă cu ridicare S 9000 de la GEALAN îndeplinește cu brio cerințele privind aspectul și funcționalitatea.
Datorită tehnicii noastre, elementele pentru uși de mari dimensiuni pot fi deplasate cu ușurință. Nu contează dacă ușa este deschisă sau închisă. În orice caz, în cameră pătrunde multă lumină. Iar pragul aproape la nivelul pardoselii anulează distincția dintre interior și exterior.

CLASIC: Aspect simetric

Chiar și în varianta standard de execuție, lățimea vizibilă de 100 mm a cercevelei este foarte îngustă.

ORIENTAT DUPA DESIGN

Suprafață vitrată extinsă în cerceveaua fixă

În cazul acestei variante speciale, cerceveaua obișnuită este înlocuită în panoul fix printr-un profil al vitrajului vizibil mai îngust. Această etapă reduce lățimea vizibilă a componentei fixe cu peste 50%, în condițiile în care proprietățile de izolare termică rămân neschimbate.

CONFORT SI UTILITATE MAXIMA

Adesea, uşile glisante sunt alese pentru economisirea spațiului, mai ales că pot ȋnlocui orice uşă din casă, fie că vorbim de baie, bucătărie, living, dormitor sau hol, fiind pretabile orcărui stil de amenajre. Aceste elemente oferă un aspect elegant locuinței şi sunt extrem de utile atunci când eşti ȋn căutarea unor soluții de optimizare a unui spațiu restrâns.

SPATII FARA LIMITE

Datorită tehnologiilor moderne, pragul uşilor glisante devine aproape insesizabil, ceea ce elimină piedicile şi oferă o continuitate ȋntre spațiul interior şi cel exterior. Ȋn acest fel este favorizată trecerea uşoară dintr-o ȋncăpere ȋn alta sau spre terasă, balcon sau grădină, iar tu te poți bucura de perspective unice către natură.

LUMINA NATURALA DIN PLIN

Atunci când fac trecerea către spațiile exterioare, elementele cu suprafață vitrată generoasă ale uşilor glisante permit luminii naturale să pătrundă ȋn interior, indiferent dacă uşa este ȋnchisă sau deschisă. Astfel, ȋncăperile devin mai luminoase şi vor da senzația de mărire a spațiului.

PROPRIETATI TEHNICE EXCELENTE

Ușile glisante se remarcă prin valori excelente de izolare termică, care ating standardul de casă pasivă și elimină pierderile de energie. Ȋn plus, sistemul permite montarea unor geamuri triple care ajung la valori Uw excelente.

DESIGN ATRAGATOR

Pe lângă funcționalitate, uşile glisante oferă o mulțime de avantaje şi la nivel estetic. Posibilitățile de design ale ușilor glisante variază în funcție de preferințe, de arhitectura casei sau de design-ul interior, astfel încât puteți alege varianta albului clasic, folii decor lemn sau culori uni. Dacă vreți să dați o notă exclusivistă casei voastre, puteți îmbina avantajele aluminiului și PVC-ului, având la dispoziție numeroase oportunități pentru alcătuirea culorilor individuale. Elementul de noutate îl reprezintă ușile glisante disponibile acum în toate nuanțele acrylcolor standard, care oferă atât suprafețe strălucitoare, cât și rezistență la zgârieturi sau intemperii.

GALERIE FOTO - USI CULISANTE