USI DE GARAJ

Practice si sigure, portile de garaj vin cu o gama variata de culori si accesorii specifice, in varianta manuala sau electrica cu telecomenzi sau la buton, avand posibilitatea de a vitra o parte din panourile componente. Kitul pietonal vine in ajutor in cazul in care incaperea nu are o alta intrare din exterior, decat poarta de garaj.

 

USI DE GARAJ SECTIONALE

Practice, sigure, estetice dar si cu un raport pret/calitate foarte bun, usile de garaj sectionale se monteaza in spatele golului, avand ca avantaje: parcarea vehiculului in fata garajului si utilizarea intregului spatiu din garaj. Aceste usi sunt actionate vertical, iar dupa deschidere sunt pozitionaate sub tavan, parallel cu podeaua, sau optional, paralel cu acoperisul.

 

CARACTERISTICI

Confectionate din panou tip sandwich anticoroziv din otel galvanizat, umplute cu spuma poliuretanica
Sistem de rulare cu role (pe rulmenti).
Cabluri de tractiune sau inchidere/deschidere din telecomanda/buton interior.
Etansare prin garnituri.
Operare usoara si fara impact.
Deschidere partiala.

 

OPTIONAL :

bariera optica pentru detectarea automata a obstacolelor.
geamuri acrilice cu rama.
usa pietonala.

 

USI DE GARAJ TIP RULOU

Functioneaza pe acelasi sistem ca cel al rulourilor exterioare, avand aceleasi componente: profile din aluminiu avand umplutura de spuma poliuretanica, sistem de sine cu ghidaj din aluminiu si motor alimentat electric.

USILE DE GARAJ TIP RULOU - SE POT ECHIPA :

Actionare din telecomanda/ buton.
Intrerupator cu cheie.
Bariera optica pentru detectarea automata a obstacolelor.
Profil cu fante pentru aerisire.
Profil transparent pentru iluminare.

 

USI DE GARAJ BASCULANTE

Actionate manual sau din telecomanda, usile de garaj basculante sunt cele mai simple usi de utilizat, fiind dintr-o singura piesa.
Componentele ei confera un plus de siguranta casei, si anume: arcurile speciale pentru echilibrare, comutatorul de suprasarcina si rolele de ghidare cu rulmenti.

 

GALERIE IMAGINI