FOLII DECORATIVE SAU ACRYLCOLOR

FOLII DECORATIVE

Pentru toți cei care apreciază un aspect natural, dar care nu doresc să renunțe la avantajele tehnicii moderne pentru ferestre, există ferestrele din material plastic cu aspect de lemn.Acestea se recomandă drept un element clasic de stil în cazul lucrărilor de renovare a clădirilor vechi, precum și în ceea ce privește proiectarea peisagistică.Ferestrele cu aspect de lemn dispun de toate avantajele ferestrelor moderne din material plastic¬, păstrând în același timp efectul decorativ al lemnului.

FOLII DECORATIVE - CULORI

Acrylcolor

CE ESTE ACRYLCOLOR ?

În cadrul procesului de colorare al coextrudării, corpul de bază din PVC de culoare albă este contopit în mod irevocabil cu sticla acrilică colorată pe durata unei etape de lucru.Din îmbinarea acestor materiale rezultă o suprafață de profil colorată, satinată, care poate rezista fără probleme la influențele atmosferice.
Stratul acrilic colorat este de două ori mai dur decât suprafața PVC a ferestrelor albe. Acesta prezintă o rezistență ridicată la zgâriere și împotriva influențelor atmosferice.Suprafața satinată, netedă și neporoasă este rezistentă împotriva prafului și murdăriei.

AVANTAJELE ACRYLCOLOR :

Rezistent impotriva zgarierii.
Nu se scorojeste.
Culoare rezistenta.
Rezistenta impotriva influentelor atmosferice.
Usor de ingrijit.

Chiar și cele mai excentrice cerințe în materie de design sau nuanțe de culoare regionale tipice nu reprezintă o problemă. Când vine vorba de culori, ferestrele noastre se remarcă printr-o gamă diversă. Nuanța potrivită pentru fiecare mediu. Este disponibilă orice nuanță, de la alb nobil până la argintiu modern. Culori naturale rezistente și testate RAL.