ACCESORII - PLASE INSECTE

PLASE INSECTE PE BALAMALE

Cel mai simplu sistem de plase insecte este acela pe balamale, care pot fi montate atat pe ferestre, cat si pe usi. Structura simpla si clasica permite montarea si demontarea facila ori de cate ori este nevoie(este indicat ca pe timpul iernii sa fie demontate).
Materialele din care sunt confectionate isi spun cuvantul de-a lungul timpului, si anume: aluminiul vopsit in camp electrostatic din care este confectionata rama, coltarele de o inalta rigiditate si plasa dintr-o sita din fibra de sticla ignifuga.
Gama variata de culori ale ramei din aluminiu permite asortarea plasei insecte cu tamplaria dumneavoastra.(alb/maro, nuc, stejar auriu, mahon, stejar inchis, gri antracit, caramel, etc.)

PLASE INSECTE TIP RULOU

Sistemul de plase insecte tip rulou vine in 2 variante de actionare, actionare pe orizontala sau pe verticala, fiind confectionate din aceleasi materiale de calitate, carcasa si ghidajele fiind din aluminiu vopsit in camp electrostatic, sita din fibra de sticla ignifuga, la care se adauga periile aferente ghidajelor.
Si plasele tip rulou sunt disponibile intr-o gama variata de culori .(alb/maro, nuc, stejar auriu, mahon, stejar inchis, gri antracit, caramel, etc.)

PLASE INSECTE TIP PLISSE

Sistemul de plase tip plisse este cel mai modern si performant system de protectie impotriva insectelor. Inovatia de origine japoneza se caracterizeaza prin caracteristici speciale, si anume: structura fara pretensionare, astfel incat se poate monta atat la ferestre, cat si la usi cu dimensiuni semnificative.
Directia actionarii se alege in functie de preferinta, vertical sau orizontal, de la dreapta sau de la stanga, un canat sau 2 canate, pentru suprafate mari.
Sita este fabricata din fibra de sticla ignifuga de grosime mai mare. In ceea ce priveste design-ul, structura sub forma de evantai si gama variata de culori din care puteti alege permite asortarea plasei antiinsecte cu tamplaria dvs.